Sidan byter namn…

????????????????????Min hemsida byter namn från Hälsaoviktcoachen.se till Viktcoachen.se – jag tror att fler som vill ha hjälp med vikten hittar mig då. Jag kommer att fortsätta att skriva om; Mat, Mått, Motion, Motivation och Mindfulness (stress & sömn). Det är de områden som påverkar din vikt.

Du kommer att hitta nya e-böcker i dessa ämnen på Viktbutiken.se – (butiken byter också namn, och Facebooksidan och min plats på Instagram, så att allt börjar på vikt…

Sedan jag själv blev överviktig är detta det jag brinner för (innan jag fick barn såg jag ut som ett snöre – jag var så smal så att det var nästan hopplöst att hitta byxor och kjolar som passade). Men sedan blev jag ordentligt överviktig – tänk att vårt ord lagom är så sällsynt…

Nu hittar du tre viktminskningsmetoder hos mig:

Snabb & Enkel Viktminskning (SEV) – med fisk/fågel/kött o grönsaker

MMM – med periodisk fasta = med Milkshakes, som du gör själv o Middag

M-dieten = MED pasta, potatis, ris mm. Du äter allt men på ett bättre sätt.

Dieterna ovan är mina egna och du kan välja med/utan support (via mail/mess). ALLT jag vill är att hjälpa dig att gå ner i vikt. INGENTING gör mig gladare än om du lyckas…!

M v h Christina

Foto TipsTimesAdmin, Flickr

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com